O privesc prin obiectivul camerei.. ea nu imi simte prezenta.. ea doar a evadat, eu doar pozam rasaritul. Se intinde pe iarba usor si lasa lumina sa ii cuprinda conturul trupului… in soare e mai neagra.. mai artistica..

se descalta si se ridica in picioare… se joaca cu picioarele goale in iarba, isi atinge usor lunia trupului… in rochie de matase sangerie. Ridica privirea si respira adanc, se apropie de marginea prapastiei, zambeste indraznet si se indeparteaza…  intoarce spatele soarelui si cauta cu privirea ceva… cu mainile haihui atinge pamant.. ridica un pachet si il arunca.. asteapta raspuns si il primeste. scoate limba nimanui si se amuza de reactia ei. Face cu ochiul… si se arunca!

Alerg dupa ea si aud zgomot de apa …  uimit o caut… dupa cateva zeci de secunde vad cum parul este aruncat peste cap si aranjat cu indrazneala.. se uita la mine si imi trimite un sarut din palma… socat ii fac cu mana.. si o poza.. iese din apa si deschide pachetul.. se dezbraca si imi arata ca nu… Isi strege apa de pe trup cu un prosop.. o privesc si incerc sa o ghicesc .. este mult prea jos sa o vad… se imbraca!

Trece pe langa mine si ma ridic … o salut din cap si ii fac poza… Scoate strengareste limba si imi ureaza bafta… apoi pleaca… e amiaza!

Girl in Red Ribbons wallpaper from Fantasy wallpapers

Reclame