Sotia lui Lucifer

Ascunsa pe Pamant, in trupuri efemere si ganduri indecente niciodata nu lasa carte de vizita. Nu o vrei, dar o ai adesea… o zaresti in multime, iti fura privirea, iti invadeaza intimitatea si iti ocupa memorie, dar nu ramane decat acolo.

In umbra tronului asteapta sa o vada, sa o cheme. E prea frumoasa ca sa fie vie, e prea diabolica ca sa fie barbat, e prea  inteligenta ca sa fie doar diavol.

Cu miscari elegante ii face conturul buzelor, se joaca in parul lui.

–          pf.. uman.

Se aseaza in poala lui si il priveste aroganta, ii simte pulsul cum ii accelereaza…

–          Tot uman..

Se enerveaza si o da la o parte. Se ridica si iadul se cutremura. Ea zambeste si ii blocheaza coada sub tocul cui, i se vedea intreg piciorul, tinea bratele incrucisate sub sanii impozanti si ochii de pisica salbatica il dezgolau de furie.

–          copila….

Buzele conturate in sangeriu se strang, ii elibereaza coada si se intoarce. Lucifer o prinde de parul lung si se asteapta sa se opreasca, dar ea nici nu intoarce capul, de la jartiera scoate un cutit shuriken si isi taie parul. In mana lui suvitele ei negre i-au foc, iar in putinii pasi pe care ea i-a facut parul ei arata ca si cum nici nu s-ar fi atins de el. Dispare in agonia iadului.

Lucifer aprinde o tigara .. apoi o arde

–          pff… uman

Se plimba nervos, vrea sa o vada, arde apa si se face oglinda, in ea apare chipul frumoasei lui sotii, se odihnea pe pat de oase si smoala, pleoapele ei ascundeau furia ochilor. Toate cosmarurile oamenilor se plimbau prin jurul ei, facandu-i pe plac. In el incolti un sentiment de mandrie, era sotia lui, era .. imediat isi auzi gandurile si sfarma oglinda in cenusa.

–          ce, nu iti placea ce vedeai?

Vocea ei il sperie pentru o clipa.

–          hm.. da. Curioasa… ca femeile lor!

–          Doar ca sunt .. a ta!

O privea din cap pana in picioare, purta alta rochie, ii acoperea picioarele si ii dezgolea spatele, iar parul ei era acum mai aranjat, pe umar avea un soi de creatura preistorica, usor scheletica. La baza gatului avea tatuat un cifru, iar claviculele ieseau in evidenta intr-un mod incitant.

–     corect!.

Se apropie de ea si o prinse de talia ingusta, ii simtea pielea sub stransoare si o saruta…

–          Doar a mea!

–          Si oamenii ar putea jura ca noi nu avem sentimente!

– Va urma-

Reclame